T Takobat Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 90 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #1 AMD ekran kartı almayı düşünüyorum ama alan herkes sürekli bir sürü kronik sorunlarla karşılaştım diyor. Bende çok sorunlarla uğraşmak istemiyorum veya bu kronik sorunlar hemen düzeliyor mu onu söylemek istedim. Ekran kartım RX 6600. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2023
AMD ekran kartı almayı düşünüyorum ama alan herkes sürekli bir sürü kronik sorunlarla karşılaştım diyor. Bende çok sorunlarla uğraşmak istemiyorum veya bu kronik sorunlar hemen düzeliyor mu onu söylemek istedim. Ekran kartım RX 6600.
AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #2 Kartın kendisinin kronik bir sorununu görmedim ancak Radeon Software yazılımı biraz sıkıntılı en çok şikayet edilen konusudur AMD kartların.
Kartın kendisinin kronik bir sorununu görmedim ancak Radeon Software yazılımı biraz sıkıntılı en çok şikayet edilen konusudur AMD kartların.
T Takobat Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 90 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #3 AkadirAY dedi: Kartın kendisinin kronik bir sorununu görmedim ancak Radeon Software yazılımı biraz sıkıntılı en çok şikayet edilen konusudur AMD kartların. Genişletmek için tıkla... O sorun çok uğraştırıp ve sürekli oluyorsa almayacağım.
AkadirAY dedi: Kartın kendisinin kronik bir sorununu görmedim ancak Radeon Software yazılımı biraz sıkıntılı en çok şikayet edilen konusudur AMD kartların. Genişletmek için tıkla... O sorun çok uğraştırıp ve sürekli oluyorsa almayacağım.
AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #4 Takobat dedi: O sorun çok uğraştırıp ve sürekli oluyorsa almayacağım. Genişletmek için tıkla... 6000 serisinde bayağı bir ilerleme kaydettiler çok nadir WattMan hatası vb yiyorsunuz bende bir RX 6600 kullanıcısı olarak sadece 1 kere yedim.
Takobat dedi: O sorun çok uğraştırıp ve sürekli oluyorsa almayacağım. Genişletmek için tıkla... 6000 serisinde bayağı bir ilerleme kaydettiler çok nadir WattMan hatası vb yiyorsunuz bende bir RX 6600 kullanıcısı olarak sadece 1 kere yedim.