@turko35408
Hocam, ASUS RX 6600 ekran kartım var. Monitör ara sıra karekod şeklinde piksellenip yaklaşık 1 saniyede gidip geliyor, software 23.4.1 sürümünü kullanıyorum. Güncel yani sebebi ne olabilir acaba?
@turko35408
Hocam, ASUS RX 6600 ekran kartım var. Monitör ara sıra karekod şeklinde piksellenip yaklaşık 1 saniyede gidip geliyor, software 23.4.1 sürümünü kullanıyorum. Güncel yani sebebi ne olabilir acaba?
@turko35408
Arkadaşın dediği gibi kablo sorunu olabilir. Görüntüde renkli kareler ekran kartı VRAM sorunu da olabiliyor. Sürücüyle alakalı olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca overclock yapıp Memory Clock frekansına fazla yüklenirseniz de yapabilir.
Rx 460 ekran kartını Displayport kablosu ile kullanıyordum ve bazen kararma oluyordu. Kablo değiştirerek bir deneyin. Bu çözüm olmazsa farklı bir monitör veya Tv'de denemenizi tavsiye ederim.
Arkadaşın dediği gibi kablo sorunu olabilir. Görüntüde renkli kareler ekran kartı VRAM sorunu da olabiliyor. Sürücüyle alakalı olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca overclock yapıp Memory clock frekansına fazla yüklenirseniz de yapabilir.
@turko35408