SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 18 Nisan 2023 #11 Danotella dedi: Vallahi hocam kart çok ucuz geldi bana. Belleği görüntüsü benlik. Ona da dayanırım çok büyük bir darboğaz olmaz ise. Genişletmek için tıkla... Grafikleri fulleyip oynarsan cok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ileride BIOS güncelleyip işlemciyi de 5600e yükseltirsen canavar olur sistem.
Danotella dedi: Vallahi hocam kart çok ucuz geldi bana. Belleği görüntüsü benlik. Ona da dayanırım çok büyük bir darboğaz olmaz ise. Genişletmek için tıkla... Grafikleri fulleyip oynarsan cok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ileride BIOS güncelleyip işlemciyi de 5600e yükseltirsen canavar olur sistem.
Arxidora Kilopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 412 Çözümler 16 18 Nisan 2023 #12 Danotella dedi: Vallahi hocam kart çok ucuz geldi bana. Belleği görüntüsü benlik. Ona da dayanırım çok büyük bir darboğaz olmaz ise. Genişletmek için tıkla... O fiyata daha iyi sıfır kart bulamazsınız. Çoğu yüksek grafikli oyunda darboğaz %5'i geçmez. Yani 100 FPS alacakken 95 FPS alırsınız. Olmadı ilerde işlemciyi R5 5600 yaparsınız.
Danotella dedi: Vallahi hocam kart çok ucuz geldi bana. Belleği görüntüsü benlik. Ona da dayanırım çok büyük bir darboğaz olmaz ise. Genişletmek için tıkla... O fiyata daha iyi sıfır kart bulamazsınız. Çoğu yüksek grafikli oyunda darboğaz %5'i geçmez. Yani 100 FPS alacakken 95 FPS alırsınız. Olmadı ilerde işlemciyi R5 5600 yaparsınız.