RX 6600 önerir misiniz?

Bütçe
6500

retrodogukan

Hectopat
Yer
Menteşe
Merhaba arkadaşlar. 6500 TL'ye Sapphire 6600 8 GB buldum. Alıp almama tereddütünde kaldım. Malum, AMD süreklı yazılım çökmesi gibi şeyleriyle biliniyor. Şu an R3 3200G APU kullanıyorum, bunda bile yazılım çökmeleri var. R5 5500'e geçmeye düşünüyorum (bunu sadece belirttim, bütçeye bu işlemci dahil değil). Eğer 6600 önermezseniz 6500 bütçeye ne önerirsiniz? Sürekli çökmeler ile uğraşmak istemiyorum, arada kaldım.

Son düzenleme:
AMD, RX6000 ve sonrasında oldukça iyi iş başardı yani RX6000 ve sonrasında sorun yaşama olasılığınız çok çok az. Almanızı tavsiye ederim, güzel karttır. Birçok oyunu sorunsuz olarak oynayabilirsiniz. AMD'nin kronik sorunlu kartlarını kullanıp da AMD hakkında genelleme yapanları aldırış etmemenizi tavsiye ederim. Sorun yaşayacak olduktan sonra NVIDIA kartta da yaşarsınız. AMD kendisini çok geliştirdi ve çok iyi F/P kartları var.

RX7600 7K idi. İndirim bekleyin ya da bütçenizi 7.5k yapıp RX7600 alın.

RX7600 7K idi. İndirim bekleyin ya da bütçenizi 7.5k yapıp RX7600 alın.
Hocam öneriniz için teşekkürler ama cevabınızın bu konuyla olan bağlantısını çözemedim. Sadece basit bir soru. Bütçe konuda yazıyor. Mesela bunu net bir şekilde önermişsiniz, önerme amacınız nedir, bilgi alabilir miyim?

Bütçen artmıyorsa RX 6600 alınır ama 7,5 a RX 7600 almak daha mantıklı.

RX 6600 güzel kart alırsın mis gibi kullanırsın ancak az daha ekleyip RX 7600 alırsan iyiki almışım dersin.
RX 7600 nerede ve ne sıklıkla indirime giriyor? RX 7600 indirimi beklerken RX 6600'den olmayalım şu son zamlardan sonra.
https://www.hepsiburada.com/sapphir...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.45.6 Ayrıca sadece burada bulabildim ve 1 yılda minimum 7000 olmuş. İlk RX alacağım daha sonra ayrı R5 5500 alacağım, buna göre ilerliyorum. İşlemciler çok zam yemiyor zaten. Performans farkları hariç şu çökme olayları durumları nedir? Ayrıca PSU 500w

Son düzenleme:
Şuan alabiliyorsan 7600 almalısın, çökme derdi falan kalmadı. Ama alamıyorsan almak için beklemeni tavsiye etmem zam gelirse 6600 de alamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…