RX 6600 oyunlarda nasıl?

Hocam 1 sene var daha. Ne olup olmayacağı belli değil. RX 6600 fiyatına onun 2 katı performans veren kartta çıkabilir, RX 6600 50bin TL de olabilir.

Haklısın hocam ben sadece RX 6600 ve Ryzen 2300X kombinasyonunda Ryzen 2300X ne kadarlık bir FPS kaybı yaşatır onu öğrenmek istiyorum.

RX6600'ı bir süre i3 10100F ile kullandım %20 civarında darboğaz yaşattı bazı oyunlarda Warzone gibi sonrasında i5 11400F e gecince kartın gercek performansını gordum şu anda en iyi fp ekran kartları arasında ama seneye piyasa ne olur bilinmez.

Bende yaklaşık 7 ay küsür RX 550 kullandım herhangibir sorun yaşamadım sonra nvdia bir karta geçtim onu sattım tekrar rx 6700 xt ye dönüm yaklaşım 5 gündür kullanıyorum sorun yaşamadım wattman işi PSU ile ilgili bir sorun bence kaliteli bir psu ile sorunsuz kullanılır AMD kartlar kas gücüyle çalışıyor voltaj değerlerinde sapıtma olunca wattmana düşüyor

O zaman Ryzen 2300 de çok daha fazla darboğaz yapar doğru muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…