RX 6600 R5 2400G sistemde darboğaz nasıl çözülür?

Halliil

Femtopat
Daha fazla  
GT 1030 varken Valorant'ta daha çok FPS alıyordum. 6600'ü taktım darboğaz oldu, işlemcimi değiştirmeden nasıl çözebilirim acaba?

Ekran kartını değiştirebilirsiniz hocam. Ciddi anlamda işlemci değişmek harici çözümü yok maalesef. Ama darboğaz mühim değil zararı yok. Yeni işlemci alana kadar kullanabilirsiniz.

Grafikleri en yükseğe alırsanız az da olsa azalır darboğaz, fakat FPS'e etkisi olacağını sanmıyorum. Grafik tabanlı oyunlarda eskisine göre daha yüksek FPS alırsınız ama.

İşlemci yükseltene kadar çözemessiniz, yapmadıysanız işlemciye OC yapın. Oyunları oynayaibldiğiniz en yüksek grafiklerde oynayın.

Her şeyi en yükseğe alın ve artı olarak Radeon software üzerinden Virtual Super Resolution ayarı ile çözünürlüğü 2K falan yapabilirsiniz. Valorant için darboğaz azalabilir diğer oyunlarda da RX6600 2K oynatır mı orası ayrı soru.

İşlemciyi değiştirene kadar OC yapayım o zaman ben, ryzen master ile yapsam uygun mudur pek anlamıyorumda, cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…