N Neekof Centipat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Merhaba iyi sosyaller, belirtilen sistem için Rust'ta alabileceğim en yüksek FPS değerlerini verebilecek ayar önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2024
Merhaba iyi sosyaller, belirtilen sistem için Rust'ta alabileceğim en yüksek FPS değerlerini verebilecek ayar önerilerinizi bekliyorum.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 5 Haziran 2024 #2 Neekof dedi: Merhaba iyi sosyaller, belirtilen sistem için Rust'ta alabileceğim en yüksek FPS değerlerini verebilecek ayar önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ayar bilmiyorumda rustun optimizasyonu kötü onu söyliyeyim.
Neekof dedi: Merhaba iyi sosyaller, belirtilen sistem için Rust'ta alabileceğim en yüksek FPS değerlerini verebilecek ayar önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ayar bilmiyorumda rustun optimizasyonu kötü onu söyliyeyim.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.728 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 Neekof dedi: Merhaba iyi Sosyaller, belirtilen sistem için Rust'ta alabileceğim en yüksek FPS değerlerini verebilecek ayar önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... En düşüğe çek oyna zaten grafikleri iyi bir oyun denemez, optimizasyonu da kötü.
Neekof dedi: Merhaba iyi Sosyaller, belirtilen sistem için Rust'ta alabileceğim en yüksek FPS değerlerini verebilecek ayar önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... En düşüğe çek oyna zaten grafikleri iyi bir oyun denemez, optimizasyonu da kötü.