RX 6600, R5 5600 hazır sistem alınır mı?

HiAI

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Rx6600 i3 12100F aldım 5500 kalmamıştı.
1.5 yıl oldu hiçbir problem yaşamadım 3050 ile denk dediler, dedikleri kadar varmış her türlü oyunu ultrada oynadım.
Şu sıralar bazı fps oyunlarında ufak takılmalar gözlüyorum (1 saniye bile değil) aldığımdan beri temizlik ,termal macun yenilemesi vb. yapmadığım için veya benim psu kötüymüş ondan da olabilir dediler onun dışında ekran kartı ve işlemciden problem yaşamadım

Fakat bu sistemin ederi maksimum 14-15 bin tl. fazlasını vereceksen amd için vermeni önermem

8 - 9 ay sonra alacaksan neden şimdi soruyorsun? Şu an fiyatlar o zaman aynı kalacak mı sanıyorsunuz? Şimdiden öneride bulunmak tamamen yanlış olur.

Rx6600 i3 12100F aldım 5500 kalmamıştı.
1.5 yıl oldu hiçbir problem yaşamadım 3050 ile denk dediler, dedikleri kadar varmış her türlü oyunu ultrada oynadım.
Şu sıralar bazı fps oyunlarında ufak takılmalar gözlüyorum (1 saniye bile değil) aldığımdan beri temizlik ,termal macun yenilemesi vb. yapmadığım için veya benim psu kötüymüş ondan da olabilir dediler onun dışında ekran kartı ve işlemciden problem

Şuan konu açmak yanıltıcı olur senin için, zira 9 ayda kim bilir neler olacak. Allah herkese hayırlı uzun ömürler versin. :)
Tamamdır teşekkürler <3

Technopat Haberler

Geri
Yukarı