Corsair Vengeance 2X8 3200 MHz XMP 2.0 ile 3600MHz
SSD veya HDD modeli
Kingston Renegade SRNGD/2000G 2TB
Ekran kartı
RX6600
Anakart
A520M-HVS
İşlemci
R5 5600
Merhaba, bu aralar CS vb oyunlardan çıkarken Black screen atıyor bildiğimiz mavi ekranı yazıda CRITICAL_PROCESS_DIED 0xeF yazıyor. Normalde olmuyordu, yeni böyle yapmaya başladı ve sadece oyunlarda çıkarken yapıyor. Minidump dosyalarını paylaştım. Ayrıyeten 2 tane daha HDD takılı depolama amaçlı, biri Seagate ST500DM002-1BD142 500GB diğeri Toshiba DT01ACA050 500GB.
Ekran kartını sürücünüzü silmek için DDU aracını kullanabilirsiniz. https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download/ Buradan ekran kartınızı seçip temizledikten sonra yeniden başlat kısmını seçin. Sistem yeniden başlayacaktır.
www.technopat.net
Bu şekilde AMD sil. Sonra güncel AMD sürücünü AMD sayfasından indir yükle.
SteelSeries araçlarını sil.
Bunları yükle.
2 tane dump ekledim bir EXPO 2.0 açık ve değilken diye ve sadece CS Valorant da değil CoD Warzone da daha oyuna tıkladığım anda aynı hatayı verdi. AMD sildim yükledim SteelSeries ve Corsair ile ilgili olan her şeyi Revo unistaller ile kaldırdım verdiğiniz linkteki Driver'ı kurdum. RAM ile sadece EXPO 2.0 3666MHz kullanıyorum. Infinity Fabric diye bir ayar vardı onu da 1800MHz yapmıştım. Varsayılana çekince yine bir şey değişmedi.
Dediklerinizi yaptıktan sonra düzeldi hata vermiyor şu anda. Yardımınların için teşekkürler.
Hocam bugün bir daha aynı hata ile attı. Dün çözüldü olarak işaretlediğimde sıkıntı yoktu bayağı denedim çık gir falan atmadı şimdi mavi ekranı tekrar attı. Dün ki ayarlar ile duruyordu yani çözüldü işaretlediğim BIOS ayarları ile.