RX 6600 - R5 5600 sistemde 1000Hz fare sorunsuz çalışır mı?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Hocam ben çok korkarım bilgisayar konularında. Paranoyağım kısaca. Dün satın aldığım 1000Hz farem geldi. CS için almıştım. Ama sıkıntı çıkarır mı, bilgisayarım yeni 3-4 aylık.

Neden sorun çıkarsın? Çıkarmaz. Ne gibi bir sorun bekliyordunuz ki? Kronik sorunlu bir mouse değil ise sorun çıkarma ihtimali her teknolojik üründe olduğu gibi aldığınız mouse'da da var. Test edin bakın muhtemelen sorunsuzdur fakat düşük ihtimale denk geldiyseniz iade edersiniz geçer gider.

Hocam ben çok korkarım bilgisayar konularında. Paranoyağım kısaca. Dün satın aldığım 1000Hz farem geldi. CS için almıştım. Ama sıkıntı çıkarır mı, bilgisayarım yeni 3-4 aylık.

Monitörde 1ms ise doğru bir şekilde çalışır ancak monitör 3-4-5ms ise 1000Hz i anlamazsınız (gerçi 1000Hz ile 800 arasındaki farkıda çoğu kişi anlamıyor) onun dışında çalışır 1000Hz de.

Hocam daha önceden de gerçekten absürt konularınıza rastlamıştım, sizde yüksek ihtimal ileri düzeyde OKB (obsesif komplesif bozukluk) var kısacası "çok gafana takıyon" hastalığı, en yakın zamanda bi psikologa falan gidin. Bu arada hayır bir sorun çıkarmaz.

Monitörde 1ms ise doğru bir şekilde çalışır ancak monitör 3-4-5ms ise 1000Hz i anlamazsınız (gerçi 1000Hz ile 800 arasındaki farkıda çoğu kişi anlamıyor) onun dışında çalışır 1000Hz de.
Hocam Monitörüm 75 hz olduğunu bilmiyorum araştırırım.

Geldiyse takıp baksana hocam hatası varmı diye.
Hocam hayır sistemime zarar verir mi anlamında, zorlar anlamında demek istemiştim.

Hocam Monitörüm 75 hz olduğunu bilmiyorum araştırırım.
Monitör modelini yazarsanız biz de yardımcı oluruz konuda, bunun yanında aldığınız fareyi yazmamışsınız. Umarım kronik sorunlu bir mouse veya malum markalardan değildir.

Ayrıca fare hz'inin monitör hz'iyle alakalı olduğunu sanmıyorum.

Düzenleme: Açtığınız başka bir konudan razer deathadder essential mouse aldığınızı gördüm eğer bu mouse ise sorun yaşayacağınızı pek sanmıyorum. Ne gibi bir endişeniz vardı onu merak ediyorum.

1000Hz fare bilgisayar eski olsa bile 1000Hz'de çalışır. Genel olarak bilgisayarla alakalı değil, tamamiyle farenin donanımı. Merak ediyorsanız 60Hz monitörde, 75Hz monitörde, 60Hz laptopta ve 60Hz televizyonda 1000Hz faremi uzun süreler kullandım ama fare hep 1000Hz idi.

Hocam daha önceden de gerçekten absürt konularınıza rastlamıştım, sizde yüksek ihtimal ileri düzeyde OKB (obsesif komplesif bozukluk) var kısacası "çok gafana takıyon" hastalığı, en yakın zamanda bi psikologa falan gidin. Bu arada hayır bir sorun çıkarmaz.
Hocam ben genelde böyleyim. Onla bir alakası yok alışınca öyle bir şey olmuyor. Daha alışamadım yeni bilgisayar olduğu için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı