RX 6600 - R5 5600 sistemde 1000Hz fare sorunsuz çalışır mı?

Benim bildiğim daha fazla Hz daha fazla işlemciye yük indiriyor ama işlemcin iyi 1000 Hz de kullanabilirsin ben öyle kullanıyorum.
Ryzen 5 5600'e ne gibi bir yük bindirebilir? Başka bir işlemci olsa bile nasıl ve ne kadar bir yük bindirebilir ki? Hiç yük binmesin istiyorsak o zaman işletim sistemi kurmayalım freedosta çalışsın bilgisayar.

Yok hocam bu sefer iyi aldım.Genelde Everese alırdım. Razer DeathAdder Essential White Edition aldım. Monitör bu
@elroNNd

Ryzen 5 5600'e ne gibi bir yük bindirebilir? Başka bir işlemci olsa bile nasıl ve ne kadar bir yük bindirebilir ki? Hiç yük binmesin istiyorsak o zaman işletim sistemi kurmayalım FreeDOS'ta çalışsın bilgisayar.

Dostum ben bildiğimi söyledim işlemciye yük bindiriyor mu bindiriyor yalan mı söyleyim zaten dedim işlemcin iyi diye düşük sistemlerde sıkıntı.

Dostum ben bildiğimi söyledim işlemciye yük bindiriyor mu bindiriyor yalan mı söyleyim zaten dedim işlemcin iyi diye düşük sistemlerde sıkıntı.
1000 hz mouse'ın sıkıntı çıkaracağı sistemde tarayıcı açamazsın muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…