Thandles Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 306 Çözümler 7 28 Şubat 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı RX 6600 İşlemci Ryzen 5 5500 Merhaba ben Rainbow Six: Siege oynarken bir anda crash verdi. Ardından oyuna tekrar girmeye çalıştığımda ise bilgisayarım mavi ekran verdi. Sorun neden kaynaklıdır acaba? Minidump: 022824-4515-01.dmp Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2024
Merhaba ben Rainbow Six: Siege oynarken bir anda crash verdi. Ardından oyuna tekrar girmeye çalıştığımda ise bilgisayarım mavi ekran verdi. Sorun neden kaynaklıdır acaba? Minidump: 022824-4515-01.dmp
Çözüm S S Spyhis 28 Şubat 2024 Sorun BattlEye yazılımı. Yine bir çökmeye sebep olmuş. Zaten bu sorunları sebebiyle de Windows engellenen sürücü listesine alındı.
Sorun BattlEye yazılımı. Yine bir çökmeye sebep olmuş. Zaten bu sorunları sebebiyle de Windows engellenen sürücü listesine alındı.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 28 Şubat 2024 #2 Sorun BattlEye yazılımı. Yine bir çökmeye sebep olmuş. Zaten bu sorunları sebebiyle de Windows engellenen sürücü listesine alındı. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorun BattlEye yazılımı. Yine bir çökmeye sebep olmuş. Zaten bu sorunları sebebiyle de Windows engellenen sürücü listesine alındı.
KS KS Thandles Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 306 Çözümler 7 28 Şubat 2024 #3 Spyhis dedi: Sorun BattlEye yazılımı. Yine bir çökmeye sebep olmuş. Zaten bu sorunları sebebiyle de Windows engellenen sürücü listesine alındı. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim, sağ olasın. Artı 0 Eksi
Spyhis dedi: Sorun BattlEye yazılımı. Yine bir çökmeye sebep olmuş. Zaten bu sorunları sebebiyle de Windows engellenen sürücü listesine alındı. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim, sağ olasın.