RX 6600 RTX 4060'a yükseltilmeli mi?

MrUnknown

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. RX 6600 ekran kartım mevcut bunu bir tık yükseltemek istiyorum sıfırı 9 bin lira gibi bir fiyatı var aşağı yukarı 13-15 bin liralık bir NVIDIA ekran kartına yükseltemeyi düşünüyorum önerileriniz nedir?

İşlemci iyi ise şunu alın. 4060'a o para verilmez bence bu varken.

Hocam işlemci i5 12400F.

Ben 4060'ın gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum Intel işlemciyle B580 güzel gider testide var buyur izle çok gerçekçi bir yaklaşımla anlatılıyor biraz da harçlık kalır cebinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 4060'ın gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum Intel işlemciyle B580 güzel gider testide var buyur izle çok gerçekçi bir yaklaşımla anlatılıyor biraz da harçlık kalır cebinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam hiç böyle bir ekran kartı görmedimde emin olamadım.

Hocam hiç böyle bir ekran kartı görmedimde emin olamadım.

Hocam ekran kartı yabancı bilinmedik bir markanın dersem yalan olur, ekran kartını Intel yapıyor baba markalardan zaten herkes biliyor. Bende almayı düşünüyorum Allah'ın izniyle. Yazılımsal olarak XeSS teknolojisine dayanıyor. 12 GB VRAM IDE var bazı oyunlarda 4060'Ti'yı bile geçiyor sağlam bir işlemciyle desteklenirse çok rahat sonuç verir driverları biraz sıkıntılı fakat Intel onunda üzerine gitmeye başladı geçen güncelleme yaptılar videoda değiniliyor zaten. Kısacası tabii ki karar sizin fakat ben 4060 yerine B580'i tercih edeceğim büyük ihtimal ile. Çoğu kişi kartı F/P 4060 katili olarak tanımlıyor zaten izleyebilirsin ben kartın çok yaygınlaşacağını düşünüyorum hazır ucuzken alabilirsem alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı