Sistem özelliklerine baktım da A750 olmazmış zaten. Tek başına 250W çekiyor ve işlemcinle çok büyük ölçüde darboğaz yapar. 1660S ile yine darboğaz yapabilir ama güç tüketimi konusunda 1660S daha iyidir. 3500 liraya iyidir.
Sistem özelliklerine baktım da A750 olmazmış zaten. Tek başına 250W çekiyor ve işlemcinle çok büyük ölçüde darboğaz yapar. 1660S ile yine darboğaz yapabilir ama güç tüketimi konusunda 1660S daha iyidir. 3500 liraya iyidir.
Onda da kararsızım alıp almamakta. Önceki bilgisayarımda korumasız düz Psu vardı bozuldu. Yeni sistem topladım bu psu'da resimdeki özellikler var. Elektrik kesintisinde felan zarar gelir diye endişe ediyorum.
Onda da kararsızım alıp almamakta. Önceki bilgisayarımda korumasız düz Psu vardı bozuldu. Yeni sistem topladım bu psu'da resimdeki özellikler var. Elektrik kesintisinde felan zarar gelir diye endişe ediyorum.Eki Görüntüle 2615926
Gerilimde dengesizlik falan yoksa sadece kesintilerden sıkıntı olacağını sanmıyorum. Dediğin PSU muhtemelen 15-20 yıllık bir modeldir. UPS zaruri değil ertelenebilir.