RX 6600 satıp GTX 1080 Ti ekran kartına geçilir mi?

Cetcik

Decapat
Daha fazla  
Dostlar bende 5-6 ay kullanılmış jelatini üzerinde AMD ASRock Challenger RX 6600 ekran kartı var kart çok güzel fakat ben bu zamana kadar hep NVIDIA kullandım AMD kullanmak çok rahatsız ediyor sizce elimdeki kartı satıp üstüne para eklemeden GTX 1080 Ti geçsem bir şey olur mu DLSS RTX gibi muhabbetler umurumda değil sadece Valorant oynuyorum arada minik bir performans ve VRAM farkı var fakat eski nesil diye korkmuyor değilim sizce ne yapmalıyım ve elimdeki kartı kaça satmalıyım?

Dostlar bende 5-6 ay kullanılmış jelatini üzerinde AMD ASRock Challenger RX 6600 ekran kartı var kart çok güzel fakat ben bu zamana kadar hep NVIDIA kullandım AMD kullanmak çok rahatsız ediyor sizce elimdeki kartı satıp üstüne para eklemeden GTX 1080 Ti geçsem bir şey olur mu DLSS RTX gibi muhabbetler umurumda değil sadece Valorant oynuyorum arada minik bir performans ve VRAM farkı var fakat eski nesil diye korkmuyor değilim sizce ne yapmalıyım ve elimdeki kartı kaça satmalıyım?
Bence yapma onun yerine biraz daha para biriktirip daha üst karta geçersin.

Dediğim gibi Nvidia sevdiğim için geçmek istiyorum eski olması pek önemli değil performans konusunda ve vram konusunda daha iyi şu dlls falan muhabbetlerini 1 kere bile kullanmadım zaten
Bence pişman olursun dostum. Ki onu alsan bile geri satman uğraştırır bana göre. Üstteki arkadaşın dediğine göre 5000 serisini bekleyebilirsin ya da biraz para biriktirip 4000 serisine yönelebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı