RX 6600 sistem alınır mı?

SSD'den yana pek sıkıntı yok ancak HDD'yi çıkatıp onun yerine de SSD takılabilir.

Bu kadar ucuza nasıl buldunuz bu sistemi.

Bu kadar ucuza nasıl buldunuz bu sistemi.
2. El piyasasına düşüyor hocam ama baya araştırmak gerekiyor rtx 3060 buldum sistem direk AMD ryzen 5 5500 144 Hz 1 ms ekranla beraber marka AOÇ 12.000 ama şehir dışında imiş şuan bende beklememek için rakibi olan RX 6600 lu birşey buldum

SSD'den yana pek sıkıntı yok ancak HDD'yi çıkatıp onun yerine de SSD takılabilir.

Hocam HDD kalsa sıkıntı olur mu ben aman aman bir hız istemiyorum bilgisayar 20 25 saniyede açılsın 10 saniyede kendine gelsin yeter oyun performansı önemli benim için bundan önce 1 TB HDD kullanıyordum direk Intel Xeon işlemcili fazla fark etmiyor benim için.

HDD oyun performansına etki etmez. Açılış sürelerini etkiler. Windows'u SSD'ye kurun. Sisteminiz daha hızlı açılır ve seri olur.

HDD oyun performansına etki etmez. Açılış sürelerini etkiler. Windows'u SSD'ye kurun. Sisteminiz daha hızlı açılır ve seri olur.
SSD map yüklenirken fayda ediyor hocam. Oyun performansına katkısı var.

İyi bir bilgisayar eğer fark koyabilme imkanınız varsa işlemci olarak i5-12400F öneririm. SSD'yi kesin değiştirin. WD Blue veya Kingston iyi olabilir.
Geleceğe yönelik aldığınız için 12400F öneriyorum aralarında bayağı bir fark var.

Hocam maalesef o kadar bir degisiklik yapamam ama bu işlemci ileride RTX, 3080 gibi ekran kartlarıni kaldırır değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…