RX 6600 sistem çok yavaş çalışıyor

RAM
Patriot Steel 3200Mhz CL 16 8x2
SSD veya HDD modeli
Sandisk SSD Plus 240GB
Ekran kartı
Sapphire RX6600
Anakart
Gigabyte B450M S2h V2
İşlemci
R3 2200g
Merhaba.
YouTube'dan video açtığım zamanda internetimde sorun olmamasına rağmen donuyor, yorumlar yüklenmiyor, resimler yüklenmiyor vb
Oyunlarda herhangi bir sorunu yok fakat İnternette gezinirken çok yavaş çalışıyor.
Malwarebytes ile tarattığımda herhangi bir virüs yok, crackli bir uygulama ya da oyun kullanmıyorum. Sistemi yoracak şeyler de yok.
Ayrıca İşlemcim 3.10 GHz'i geçmiyor.
Ne yapabilirim?

Mining virüsü bulaşmış olabilir.Ayrıca ssd durumundan da kaynaklanıyor olabilir .Defrag etmeyi deneyin o da olmazsa temiz kurulumla format atabilirsiniz

Defrag nasıl yapabilirim?
Mining virüsü için Malwarebytes ile tarama yaptım fakat bir şey bulamadım nasıl saptarım?
SSD sağlığına bakacağım hocam.

Görev çubuğundaki arama yerine sürücüleri en iyi duruma getir yazın açtığınız yerde İşletim sisteminin kurulu olduğu sürücüyü seçip en iyi duruma getir yapın.

Temiz kurulum yaptım.
YouTube'da sorun yok fakat işlemci devam ediyor ve ekranda renk bozuklugu oluyor video devam ederken kaydırma yapınca.
Ekran kartından kaynaklanıyor olabilir anlayan birine göstermeniz daha iyi olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…