RX 6600 sistem CS2'de 60 FPS'lere düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Los Santos, San Andreas, ABD
RAM
XPG Gammix D30 8x2
Ekran kartı
Asus DUAL RX 6600
Anakart
Asus Prime H510M-K
İşlemci
Intel Core i3-10105F
Valorant'ta 200 FPS civarında alıyorum. CS 2'de 60'lara kadar düşüyor, 120'nin üstünü görmedim. Genellikle 60-90 arasında ve pingte çok fazla oluyor.

İşlemcin ve RAM'in gözüme battı sorun onlarda olabilir ve darboğaz yapıyor.

Valorant'ta 200 FPS civarında alıyorum. CS 2'de 60'lara kadar düşüyor, 120'nin üstünü görmedim. Genellikle 60-90 arasında ve pingte çok fazla oluyor.

CS2 optimizasyonu zaten iyi değil. İşlemcinizde güçlü bir işlemci olmadığı için o FPS değerleri CS2 de bence normal. Valorant'ta da normal.

İşlemci yeteri kadar güçlü değil.Darbogaz oluyor.

İşlemcin ve RAM'in gözüme battı sorun onlarda olabilir ve darboğaz yapıyor.

CS2 optimizasyonu zaten iyi değil. İşlemcinizde güçlü bir işlemci olmadığı için o FPS değerleri CS2 de bence normal. Valorant'ta da normal.
Valorant'a da yapması gerekmez mi? Darboğaz yaptığının farkındayım ama FPS değeri çok düşük.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam İşlemciniz o ekran kartına göre güçsüz. Değiştirmeniz gerekiyor. Değiştirecekseniz Ryzen 5 5600 alın. Darboğaz 0.

Hocam İşlemciniz o ekran kartına göre güçsüz. Değiştirmeniz gerekiyor. Değiştirecekseniz Ryzen 5 5600 alın. Darboğaz 0.
Biliyorum hocam ama test videolarında FPS değerleri bu kadar düşük değil. Ayrıca bahsettiğiniz işlemciyi almam için anakartı da değiştirmem gerekiyor, yazda belki.

Biliyorum hocam ama test videolarında FPS değerleri bu kadar düşük değil. Ayrıca bahsettiğiniz işlemciyi almam için anakartı da değiştirmem gerekiyor, yazda belki.
Pardon hocam yanlış demişim ama İşlemci değiştirmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…