Merhaba. Bilgisayarım yaz olduğu için ısınıyor normal bir şekilde. Ama benim sorum şu şekilde. FC 25 oynuyorum. Ekran kartı aşırı ısınıyor ve bir süre sonra bir anda bilgisayar kapanıyor. Yeniden açıyorum ama ekran kartının fanları çalışmıyor. Yani ekran kartı çalışmıyor. Kasadan güç kablosu ve ekran kablosunu söküyorum. Yeniden takıyorum. Tekrar çalıştırınca çalışıyor. Her şeyi denedim. AMD uygulamasından kasanın fan hızlarını en yükseğe çektim ve aynı zamanda kasanın içine 2 tane kalıp buz koydum. Gene olmadı formata verdim bilgisayarı her türlü bakımı yapıldı bütün macunlar yenilendi ama gene aynı sorun. Ve sadece FC 25'te bu sorunu yaşıyorum. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Hocam başka ekran kartıyla deneme şansım yok. Çok ısınıp kapanıyordu derecesini bilmiyorum ama ekran kartı baya ısınıyordu elimi koyamıyordum hatta üstüne. Bugğn baya bi buz koydum kasaya gene kapandı ama bu sefer aşırı ısınmadı . Fifada her seferinde yaşıyorum bu problemi 15-20dkda kapanıyor
Hocam fifada her seferinde oluyor. Pek başka oyun oynamıyorum geçen valoranttw kapandı ilk kez gene çok ısınmıştı. Kapanınca ekran kartı fanları hiçbir zaman çalışmıyor. Güç kablosu ve görüntü kablosunu sök tak yapıyorum öyle çalışıyor
Hocam AMD'nin son sürümünde maalesef sorunlar var DDU ile silip bir önceki sürümlü sürücüye dönüp dene. Oda olmazsa oyunun grafiklerini ultradan varsayılan ayarlara al kare hızını 120ye sabitle çözülür.