RX 6600 sistem FC 25'te kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 11

keremimsii

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 4.2 GHz | Ekran kartı: XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 8 GB GGDR6 128 Bit | Anakart: Asrock B450M-HDV R4.0 | RAM: Lexar Thor 2x8 3200Mhz CL18 DDR4 | SSD: Crucial 500 GB P3 Plus M.2 SSD | Kasa: MSI MAG Forge M100A D60 600W
Meslek
Öğrenci
RAM
Lexar Thor 2x8 GB 3200Mhz CL18 DDR4
SSD veya HDD modeli
Crucial P3 Plus 512 GB SSD
Ekran kartı
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 8 GB
Anakart
Asrock B-450M HDV R4.0
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz
Daha yarım saat önce Steam üzerinden aldım oyunu ve yorumlarda hep optimizasyonu sorunlarından bahsedilmiş. 3080'li sistemlerde bile takılma yapıyormuş bu doğru mu? Grafikleri ultraya alma alışkanlığım yok bu arada, takılma olursa yükseğe veya ortaya da düşürürüm grafikleri.

Daha yarım saat önce Steam üzerinden aldım oyunu ve yorumlarda hep optimizasyonu sorunlarından bahsedilmiş. 3080'li sistemlerde bile takılma yapıyormuş bu doğru mu? Grafikleri ultraya alma alışkanlığım yok bu arada, takılma olursa yükseğe veya ortaya da düşürürüm grafikleri.
Sisteminiz ultra ayarlarda oynamak için yeterlidir. Eğer zaten herhangi bir sorunla karşılaşırsanız yine iade edebilirsiniz. 2 saati geçirmemeye çalışın ancak tekrar ediyorum sisteminiz FC 25 oynamak için yeterlidir.

Takılmaların sebebi oyunun PC portunun rezalet olması, tamamen stabil bi sürümde oynamak istiyorsanız konsolda oynayacaksınız. Onun dışında sisteminiz yeterli, rahatça oynarsınız söylediklerimi umursamazsanız.

Sisteminiz ultra ayarlarda oynamak için yeterlidir. Eğer zaten herhangi bir sorunla karşılaşırsanız yine iade edebilirsiniz. 2 saati geçirmemeye çalışın ancak tekrar ediyorum sisteminiz FC 25 oynamak için yeterlidir.
Takılmaların sebebi oyunun PC portunun rezalet olması, tamamen stabil bi sürümde oynamak istiyorsanız konsolda oynayacaksınız. Onun dışında sisteminiz yeterli, rahatça oynarsınız söylediklerimi umursamazsanız.
Teşekkür ederim. Deneyeceğim eğer takılmalar donmalar olursa iade ederim.

Benzer sistemlere sahip kullanıcılar için söylüyorum, ben ultra ayarlarda yaklaşık 300 FPS alıyorum. Herhangi bir optimizasyon sorunu gözüme batmadı. Almayı düşünenler alabilirler oyunu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı