RX 6600 sistem formattan sonra donmaya başladı

BartelDiaz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, bilgisayarıma format attım sonra driver (sadece ekran kartının driverı'nı kurdum.) Ve oyun yükledim sadece lakin donmaya başladı ve normal bir donma değil komple takılıp hareket etmiyor hiçbir şey fareyi bile hareket ettiremiyorum ve geri gelmesi uzun sürüyor 30-40 saniye gibi ve bazen art arda oluyor bazen de ( Win+CTRL+Shift+b) yapıyorum düzeliyor lakin 5-10 dakika civarı sıkıntı olmuyor sonrasında gene takılıyor ve bu normal kullanırken herhangi bir oyun oynamıyorum veya bilgisayarı kastıracak bir işlem yapmıyorum neden oluyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. ( benim düşüncem Driver'dan kaynaklanıyor olabilir sizin düşüncelerinizide bekliyorum)

Sistem.

Ekran kartı: RX 6600.
Anakart: ASUS B550 mk.
SSD: 520 GB markasını bilmiyorum hızıda 1700/1500 civarı bir şey olması gerekiyor.
RAM: 16 GB Kingston.
HDD: WD 1 TB.

Hemen deniyorum hocam.

Benimki 23.9.2 sıkıntı olur mu bu konuda eskimi diye baktım da değilmiş.

23.9.2'de sorun yaşayanlar var. Şuradan da LAN, Chipset, Audio kuruver.

Windows Update ile güncellemeleri yapın. İşlemci driverını kurmamışsınız büyük ihtimal.

Update'de güncelleştirme yok hocam hepsi kurulu işlemci driverı'nı kurmuyorum bilgisayarı ilk aldığım zaman kurdum ve o driver yüzünden mavi ekran yedim format atmama rağmen düzelmedi tekrar mavi ekran aldım hayatımda hiç o kadar uğraşmamıştım 1 hafta kullanamadım bilgisayarı o konuda tedirginim aynı şey olmasın diye kurmuyorum.

23.9.2'de sorun yaşayanlar var. Şuradan da lan, chipset, Audio kuruver.

Tamamdır hocam indiriyorum.

23.9.2'de sorun yaşayanlar var. Şuradan da lan, chipset, Audio kuruver.

Hocam dediğiniz her şeyi yaptım belirli kullanımdan sonra geri dönüşümü bildireceğim bilginiz olsun teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı