RX 6600 sistem gündelik işlerde donuyor

Rowns

Hectopat
Steam'den oyun indirirken arkada bir video izlerken donma yaşıyorum işlemci modelim i5 10400F kötü değil bana göre ama HDD kullanıyorum 10 yıllık ondan kaynaklı olabilir mi oyunlarda kasma olmuyor RAM 8 GB takılı yakın zamanda 16 GB takacağım elimde var ama maalesef okumuyor neden kaynaklı bu kasma sorunu?

Bu sisteme 10 yıllık HDD ve 8 GB RAM takmak, Ferrari'ye tüp takmaya benziyor hocam. SSD alırsanız ve bir adet daha 8 GB bellek takarsanız performansı 2'ye katlanır.

Bu sisteme 10 yıllık HDD ve 8 GB RAM takmak, Ferrari'ye tüp takmaya benziyor hocam. SSD alırsanız ve bir adet daha 8 GB bellek takarsanız performansı 2'ye katlanır.

Dediğim gibi hocam okumuyor RAM'i maalesef ASUS'un driver ini yüklesem sorun çözülür mü?

Arkadaşların belirttiğinin "biraz" aksine bellekten ziyade daha çok HDD sebep oluyor olmalı. HDD sağlık testi kullan ve sonuçları buraya gönder. SSD şart stabilite ve hız için. Ryzen serisinden bir işlem kullanıyor olsanız çift kanal belleği de ısrarla önerebilirdim fakat sorunun temelinde sabit disk yatıyor.

Arkadaşların belirttiğinin "biraz" aksine bellekten ziyade daha çok HDD sebep oluyor olmalı. HDD sağlık testi kullan ve sonuçları buraya gönder. SSD şart stabilite ve hız için.

PC şu an yanımda değil maalesef ama 70e 50 idi sanırım.

Aynı hocam marka vesaire büyük ihtimal takılırken esnedi sanırım garanti çözer.

Benim de bir slotta okumuyordu, başka slota takmak zorunda kalmıştım ama Dual channel olarak kullanamıyordum, sonra üfledim tozu gitsin diye, sağlam bastırdım bazen Click sesi gelse bile tam oturmaya biliyor. Belki garantiye yollamadan çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…