Arkadaşlar herkese merhaba, ben mayıs'in 28'inde aldigim halde R5 7600X islemci mi Vatan'a faturami mail olarak attigimda kod verdiler ve AMD'nin internet sitesinde yonlendirmeler ile oyunumu aktif ettim. Bu ayin 11'inden once alan varsa deneyebilir sansini. Herkese iyi oyunlar dilerim:)
Arkadaşlar herkese merhaba, ben mayıs'in 28'inde aldigim halde R5 7600X islemci mi Vatan'a faturami mail olarak attigimda kod verdiler ve AMD'nin internet sitesinde yonlendirmeler ile oyunumu aktif ettim. Bu ayin 11'inden once alan varsa deneyebilir sansini. Herkese iyi oyunlar dilerim:)
Amd anlasmali saticisindan alirsan ki bir degisiklik yoksa gaming gen buna dahildi ve buradaki talimatlari yaparsan, evet
'AMD Starfield hediyesi nasıl alinir?' konusundaki mesaj AMD Starfield hediyesi nasıl alinir?
Benim aldığım sistemde RX 6600 vardı ama satın alma sayfasında Starfield hediye yazmıyordu, alabilir miyim yine de? Mail falan attım fakat dönüş yapmadılar bana.
Benim aldığım sistemde RX 6600 vardı ama satın alma sayfasında Starfield hediye yazmıyordu, alabilir miyim yine de? Mail falan attım fakat dönüş yapmadılar bana.
RX 6600 resmi olarak hediye kapsamında. Sistemi aldıktan 15 gün sonra faturamın ekran fotoğrafı ile mail attım ve bana AMD Rewards kodu verdiler. Oradan da hediyeyi tanımladım.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/amd-bedava-starfield-veriyor.2690646/ Merhaba, İtopya'dan RX 6600 ve R5 5500 sistem almıştım. Listeye göre Starfield alabilmem gerekiyor. Nasıl alacağım?