RX 6600 sistem kasıyor

kgyswR

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
500 GB SSD 1 TB HDD
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
H510M H
İşlemci
İ5 11400F 2.60GHz 6 çekirdek, 12 M
Bilgisayarım 8 ay önce alındı Valorant'ta 500-600 arası CS:GO'da da 700 FPS alıyordum bir gün sabah kalktığımda bilgisayarım çok takılıyordu bende bakım yaptırdım bakımdan sonra format attım takılmalar azalmıştı Valorant'ta 120 FPS alıyor ancak çok ama çok fazla FPS düşmesi yiyordum başka birine bakım yaptırdım çok düşük ayarlarda 170 alıyordum bende FPS'imi arttıracak ayarlar yaptım ve internetten bulduğum şeyleri denedim şimdi bilgisayarım çok daha kasıyor FPS 40 oldu yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam CMD sfc/scannow yazip taramayı yaptirin, kayit defterinde bozuk dosyalar onarilir, sonra PC kapat AC bu sefer CMD'ye, winget upgrade --all yazip enterleyin sonra yes, Windows gerekli guncellemeleri yapar

Hocam CMD sfc/scannow yazip taramayı yaptirin, kayit defterinde bozuk dosyalar onarilir, sonra PC kapat AC bu sefer CMD'ye, winget upgrade --all yazip enterleyin sonra yes, Windows gerekli guncellemeleri yapar
Sayende FPS 2 katına çıktı ama ben format attım ve senin dediklerini yazdım saol kardeşim FPS düşüşü kullandığım programlar dolayı herhalde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı