RX 6600 sistem nasıl?

İkinizde aynı sistemi atmışsınız ancak bu sistemin PSU'su sitede C4 olarak bilinir daha doğrusu Rampage PSU'lar direkt öyle bu durumda Thermaltake kasa var ancak 1.5k daha verilir mi bilemem?

Yani 2023'teyiz artık korkulcak bir şey yok vatandaki İtopya'daki sistemler cidden ederinin fazlası güç kaynakları da kötü ikna etmeye çalışın.

C4 lafın gelişi söylüyorlar fakat sağlıklı PSU'lar değil çok başı yanan gördüm Rampage markasından. Riske atmaya gerek yok sistemi.

Yani ben hiç PSU yüzünden sistemin gittiğini görmedim. Böyle bir risk olsa internet kafeler gidip de tüm kasalarına Rampage PSU da koymaz.

Yani ben hiç PSU yüzünden sistemin gittiğini görmedim. Böyle bir risk olsa internet kafeler gidip de tüm kasalarına Rampage PSU da koymaz.

Eski açılan konulara bakarsanız bir ton PSU konusundan sistemi yanan görebilirsiniz her Rampage marka PSU yancak diye bir şey söylenmiyor zaten sadece sağlıksız ve sertifikasız binde bir olur size olur başın ağırır sonra.

Hocam düşük bütçede de farklı bir PSU beklememek lazım. İyi pslu sistemler malum pahalı.

Hocam düşük bütçede de farklı bir PSU beklememek lazım. İyi pslu sistemler malum pahalı.

Attığım sistemde arkadaşın attığı vatandaki sistemle aynı bütçede çok daha iyi bir PSU var içinde satıcılar fiyattan kısmak için koyuyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…