H heisenburak Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #21 DarkNight321 dedi: Yani 2023'teyiz artık korkulcak bir şey yok vatandaki İtopya'daki sistemler cidden ederinin fazlası güç kaynakları da kötü ikna etmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam ikna olmuyolar denedim bu zaman kadar daha da ikna olacaklarını düşünmüyorum ne yapacağımı şaşırdım vallahi
DarkNight321 dedi: Yani 2023'teyiz artık korkulcak bir şey yok vatandaki İtopya'daki sistemler cidden ederinin fazlası güç kaynakları da kötü ikna etmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam ikna olmuyolar denedim bu zaman kadar daha da ikna olacaklarını düşünmüyorum ne yapacağımı şaşırdım vallahi
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #22 heisenburak dedi: Hocam ikna olmuyolar denedim bu zaman kadar daha da ikna olacaklarını düşünmüyorum ne yapacağımı şaşırdım vallahi. Genişletmek için tıkla... O zaman kasayı Thermaltake ile değiştirip bunu alın İtopya'nın fiziksel mağazası var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
heisenburak dedi: Hocam ikna olmuyolar denedim bu zaman kadar daha da ikna olacaklarını düşünmüyorum ne yapacağımı şaşırdım vallahi. Genişletmek için tıkla... O zaman kasayı Thermaltake ile değiştirip bunu alın İtopya'nın fiziksel mağazası var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
H heisenburak Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #23 DarkNight321 dedi: O zaman kasayı Thermaltake ile değiştirip bunu alın İtopya'nın fiziksel mağazası var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... 550W bu sisteme yeter mi hocam
DarkNight321 dedi: O zaman kasayı Thermaltake ile değiştirip bunu alın İtopya'nın fiziksel mağazası var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... 550W bu sisteme yeter mi hocam
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #24 heisenburak dedi: 550W bu sisteme yeter mi hocam. Genişletmek için tıkla... Yeterli.
cyroz3x Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 386 Yer Antalya/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #25 Hocam vatandan almanız şart ise AMD R5 5600-ASUS RX6700XT-12G-PRIME A320M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu almanız daha mantıklı olacaktır.
Hocam vatandan almanız şart ise AMD R5 5600-ASUS RX6700XT-12G-PRIME A320M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu almanız daha mantıklı olacaktır.