RX 6600 sistem nasıldır?

ss20

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem en fazla 14 bin civarı idi. Bunları topladım henüz satın almadım sepetim de bekliyor. Sizce ortalama ayarlarda oyun oynayabilir miyim? Birkaç yıl idare etse yeter.

Anakart: MSI B560 Pro-e soket 1200 DDR4 4800 (OC)

İşlemci: i5 11400F.

Ekran kartı: MSI AMD Radeon RX 6600 Armor 8 GB ( emin değilim ama bütçenin üstüne çıkıyor diğerleri. Tek sorunu ses ise razıyım yani. )

RAM: G.Skill Ripjaws 8 GB 3200 MHz.

PSU: High Power 600W 80+ Bronze eco aktif.

SSD: Adata SX600 128 GB1800-600 MB.

Şu an sepetim bu haliyle 12.300

Parçalar uyumlu mudur önce bunu sormak istiyorum bu sistem açılır mı? Sadece kasa bulamadım. Eğer siz değerli arkadaşların onayını alırsam alacağım bunları şimdi.

RAM'i 8x2 yapmanız lazım onun dışında iyi sistem(SSD hakkında bilgim yok) kasa için bütçeniz ne kadar?
Ayrıca kartı Sapphire öneririm.

Bin lira altı olsa daha iyi olurdu bilmiyorum belki bulurum. Peki hocam bir de şunu merak ediyorum bu parçalar geldiğinde kursam açılır mı. Bazı anakart yorumlarında bios güncellemesinden bahsediyor hiç anlamam bende . Bunda da yaşar mıyım acaba böyle bir problem.

RAM'i 8x2 yapmanız lazım onun dışında iyi sistem(SSD hakkında bilgim yok) kasa için bütçeniz ne kadar?
Ayrıca kartı Sapphire öneririm.

Sapphire hangisi link atar mısınız Hepsiburada'dan.

11400F ile sorun yaşamazsın sanırım ama emin değilim.

Daha ucuzu var:
12100F + H610M alıp PCIe 4.0 kullanabilirsiniz. 11400F ile muadil bir işlemcidir. Eğer sizin baktığınız sitede o iki parçanın fiyatı 3600₺'den uygunsa alınabilir. @ss20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…