MaSSTT Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2022 #11 Aynı ram ı alırsanız belki düzelir. Ama düzelmeye ihtimalde var.
B Bfordutska Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 208 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GAMING TRIO CLASSIC RX7900 XT + INTEL I5 12400F + CORSSAIR DDR4 16GB 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #12 iyi de bu çok saçma değil mi ? ben bu sisteme neden bu kadar para verdim o halde ? ne yapmam gerekiyor düzelmesi için
iyi de bu çok saçma değil mi ? ben bu sisteme neden bu kadar para verdim o halde ? ne yapmam gerekiyor düzelmesi için
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #13 Bfordutska dedi: iyi de bu çok saçma değil mi ? ben bu sisteme neden bu kadar para verdim o halde ? ne yapmam gerekiyor düzelmesi için Genişletmek için tıkla... Başka oyunlarda deneyin.
Bfordutska dedi: iyi de bu çok saçma değil mi ? ben bu sisteme neden bu kadar para verdim o halde ? ne yapmam gerekiyor düzelmesi için Genişletmek için tıkla... Başka oyunlarda deneyin.
Gucccuk gurbaaaa Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 542 Çözümler 1 27 Nisan 2022 #14 Bfordutska dedi: İyi de bu çok saçma değil mi? Ben bu sisteme neden bu kadar para verdim o halde? Ne yapmam gerekiyor düzelmesi için. Genişletmek için tıkla... Şu an ki RAM'ların aynısından 1 adet daha alın ve anakart slotuna takın ya da taktırın. GTX1650 sistemimde de aynı sorun var fakat bu kadar drop yemiyor. Sorununuz RAM'dan kaynaklı.
Bfordutska dedi: İyi de bu çok saçma değil mi? Ben bu sisteme neden bu kadar para verdim o halde? Ne yapmam gerekiyor düzelmesi için. Genişletmek için tıkla... Şu an ki RAM'ların aynısından 1 adet daha alın ve anakart slotuna takın ya da taktırın. GTX1650 sistemimde de aynı sorun var fakat bu kadar drop yemiyor. Sorununuz RAM'dan kaynaklı.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #15 Aynı hata ise büyük ihtimalle RAM zorunlu. HDD kullanıyorsanızda olabilir.
MaSSTT Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2022 #16 Bfordutska dedi: iyi de bu çok saçma değil mi ? ben bu sisteme neden bu kadar para verdim o halde ? ne yapmam gerekiyor düzelmesi için Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde saçma değil. Siz 8 gb ram aldığınız için hangi sistem olursa olsun drop yer.
Bfordutska dedi: iyi de bu çok saçma değil mi ? ben bu sisteme neden bu kadar para verdim o halde ? ne yapmam gerekiyor düzelmesi için Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde saçma değil. Siz 8 gb ram aldığınız için hangi sistem olursa olsun drop yer.