RX 6600 sistem siyah ekranda kalıyor

White_50

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. 3-4 ay öncesi sistem aldım ama sıkıntı yoktu başlarda. Sonradan olmaya başladı. Ekran gidiyor sonra ardından reset atmam gerekiyordu. Reset atınca driver gidiyor ve bana yöntemler falan söylediler ekran kartım RX 6600 yöntemleri yaptım driver falan ama en sonda bit Power testi yapayım dedim ekran gitti 1.30 dakika da OCCT de PSU ASUS ROG 550W 80+ Gold güç kaynağında mı sıkıntı var acaba yardımcı olursanız sevinirim. Garantiye yollamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını ben de yaşadım, bende de 550w PSU var, tahminen ondan dolayı. Bilgisayarı açabildiyseniz, undervolt yapmayı deneyin.

Son düzenleme:
Elle ayarlamayın, detaylı bir iştir. Görseldeki kısımda Automatic Tuning var, onu seçin.

1125 çekti umarım düzelir sorun

1125 çekti umarım düzelir sorun

Vallahi reis Allah razı olsun 1.30 D OCCT da gidiyordu 15 dk yaptım sorun olmadı inşallah daha da olmaz teşekkür ederim

1125 çekti umarım düzelir sorun.

Vallahi reis Allah razı olsun 1.30 D OCCT da gidiyordu 15 dk yaptım sorun olmadı inşallah daha da olmaz teşekkür ederim.

Elle ayarlamayın, detaylı bir iştir. Görseldeki kısımda automatic tuning var, onu seçin.

Maalesf gene oldu ama önceden daha sık oluyordu şimdi daha az oluyor ama ekran kartımfa RX 6600 500W yeterli diyorlar güç kaynağımdami ekran kartında mi sıkıntı mi var anlamıyorum artık ikisini de garantiye yollayım en iyisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…