RX 6600 sistem tarayıcı kullanırken PC donuyor

Ashloth

Hectopat
Daha fazla  
Tarayıcı fark etmeksizin bir anda PC kilitleniyor hiçbir şey yapamıyorum bir tek tarayıcı kullanımında oluyor bunun çözümü nedir? Sistem RX 6600 - R5 5600.

Tarayıcı fark etmeksizin bir anda PC kilitleniyor hiçbir şey yapamıyorum bir tek tarayıcı kullanımında oluyor bunun çözümü nedir? Sistem RX 6600 - R5 5600.

Hocam aynı sorun bende de vardı AMD'nin sitesinden 23.9.1 sürümlü driveri yükle.

Hocam sürücü sürümleriyle pek alakası yok başka bir iş var bunda. Ya AMD sürücüleri ile kaynaklı bir durum ya da Chrome'un kendisi ile alakalı. Çünkü bende yaşıyorum ekran kartım RX 5500 XT modeli video izlerken falan donup kalıyor bazen bu ara Chrome'u es geçtim Edge falan kullanıyorum şu ana kadar bir sorun olmadı. 23.5.2 sürücüsüne kadar düşürdüm eski sürümlerin hepsini denedim eski sürümlerde de oluyor bu donma sorunu. Edge kurup donanım hızlandırma kapalı şekilde birkaç gün kullanır mısın bakalım olacak mı yine. Bende sadece video izlerken yapıyordu şu an sorun yok Edge'de. Bu arada şu an da 23.9.2 sürümünü kullanıyorum sürücünün sorun yok halen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…