RX 6600 sistem Valorant düşük ayarlarda kaç FPS verir?

Efeuyar

Centipat
Daha fazla  
Sistemi fotoğraf olarak yükledim. Cumartesi günü İtopya'dan sipariş ettim. Hala hazirlaniyor gosteriyor. Valorant'ta dusuk ayarlarda kaç FPS alirim?

200-300. Güç kaynağını değiştirin yalnız.

200 - 300 arası alırsın.

Düşük ayarları bilmem ama ben RX 6400 ile en yüksek ayarlarda 200 civarı alıyordum, senin kartının daha iyi olduğunu düşünecek olursak en düşük ayarlarda çok yüksek FPS değerleri görürsün diye tahmin ediyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

350 FPS alırsın maksimum. Güç kaynağını değiştirmen lazım, sistemine uygun bir tane almanı tavsiye ederim hocam. Çözüldü işaretlemeyi unutmayın.

RAM 8 GB mi ben mi yanlış görüyorum?

2 tane var.

Ryzen 5 5500 ile 300 350 arası alıyordum. Aynı ekran kartı ile.

i3 12100F daha iyi bir işlemci diye biliyorum. 350-400 arası alırım diye umuyorum.

350 FPS alırsın maksimum. Güç kaynağını değiştirmen lazım, sistemine uygun bir tane almanı tavsiye ederim hocam. Çözüldü işaretlemeyi unutmayın.

Güç kaynağını neden değiştirmeliyim? Neye yükseltmeliyim?

200 - 300 arası alırsın.

200-300. güç kaynağını değiştirin yalnız.

Hocam aynı sistemle ekran kartı RTX 3050 olan bir arkadaş 350 FPS alıyorum demişti. RX6600 daha iyi bir ekran kartı, 400'e yakın alırım diye umuyordum. Valorant benchmark adlı siteden baktığımda o da 400 civarı bir FPS vermişti.

Ekran kartı ASUS Dual RX6600 bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…