RX 6600 sistem varken PS5 alınır mı?

4D0niSs

Decapat
Makaleler
1
Merhaba elimde RX 6600 PC var ve daha yeni aldım 1 ay dahi olmadı. Beni 1080p olsun 1440P Ultra olsun her anlamda tatmin ediyor fakat yazın çalışıyorum, elime geçen para da boşta kalıyor ihtiyacım yok, o para ile PS5 alınır mı sizce?

Daha yeni almışsın zaten bence gerek yok ama sen bilirsin.

PS özel oyunlarını oynamak istiyorsanız alabilirsiniz ama artık PC'ye de geliyor.

Hocam zaten artık PS özel oyunları PC ye geliyor zaten Xbo özel oyunlarıda geliyor o parayla sistemi satıp yeni çok daha güzel bir sistem alabilirsiniz. Bide çift monitör 144hz yaparsınız tadından yenmez.

Biriktir. Boşta kalan parayı harcamak zorunda hissetme.

Onun yerine yükseltme yapabilirsiniz belki RX6900'lü , 4 K monitörlü şahane bir sistem yapabilirsiniz. Oyunlarda PS5'te daha pahalı PC'ye göre.

Paraya şu anda ihtiyacın olmayabilir ama ileride kötü bir durum olur lazım olur. Sistemin zaten çoğu yeni oyunu kaldırabilecek güçte.

Onun yerine yükseltme yapabilirsiniz belki RX6900'lü, 4 k monitörlü şahane bir sistem yapabilirsiniz. Oyunlarda PS5'te daha pahalı PC'ye göre.

Sistemi satıp para eklemek istemiyorum sistemim mutlu ediyor sadece oturtma odasında okuldan gelince 1-2 saat oyun oynamak için istiyorum zaten boş zamanım olunca Full PC kullanırım.

Paraya şu anda ihtiyacın olmayabilir ama ileride kötü bir durum olur lazım olur. Sistemin zaten çoğu yeni oyunu kaldırabilecek güçte.

Haklısınız ama ileride her şey zamlanınca elimdeki paranın değerinde düşebilir.

Hocam zaten artık PS özel oyunları PC'ye geliyor zaten xbo özel oyunları da geliyor o parayla sistemi satıp yeni çok daha güzel bir sistem alabilirsiniz. Bir de çift monitör 144Hz yaparsınız tadından yenmez.

Sistemi satıp para eklemek istemiyorum sistemim mutlu ediyor sadece oturtma odasında okuldan gelince 1-2 saat oyun oynamak için istiyorum zaten boş zamanım olunca Full PC kullanırım.

Haklısınız ama ileride her şey zamlanınca elimdeki paranın değerinde düşebilir.
Hocam yatırım yapılabilir dicektim vaz geçtim her şey zamlanırken dolar euro altın aynı seyrediyor.

Sistemi satın demedim sistemi yükseltin dedim. Daha iyi parçalar takarsınız 1080p oyun keyfinizi 3070-3080'le RX 6800-RX6900'le belki 4070-4080'le 4 k oyun keyfi ile sisteminizi taçlandırırsınız...

Hocam yatırım yapılabilir dicektim vaz geçtim her şey zamlanırken dolar euro altın aynı seyrediyor.
Peki borsa?...
Yakın zamanda Borsa yükseliyor birçok hisse yükselişte seyir ediyor.Borsa'nın durumu iyi gidiyor şuanlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…