Çözüldü RX 6600 sistem Windows Update sonrası fare, klavye ve monitöre güç gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xgongivituyu

Hectopat
RAM
2x8 gammix d30
SSD veya HDD modeli
xpg 1tb
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
MSI B550A-PRO
İşlemci
Ryzen 5 5600x
Dün Windows 11'i 22H2 sürümüne güncelledim ve başlıktaki sorun oldu. Güncelleştir ve kapata aldığım için kapanır deyip yattım. Sabah kalktığımda ise bilgisayar hala açık monitör ve klavyede elektrik yokken farede vardı. BIOS pilini çıkarıp bekledim yine açılmadı. Sorun SSD kaynaklı diye düşünüyorum

Çözüm
BIOS Update sonucu düzeldi. Zaten yüklü olan BIOS'u kurdum yine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun yardımı dokundu.
SS atma şansınız var mı diyeceğim de büyük ihtimalle yapamazsınız. Fotoğrafını atabilir misiniz?

Monitör çalışsaydı mouse ile bir şekilde klavyenin sorununa bakabilirdiniz. Sistemin açıldığından emin misiniz?

Son düzenleme:
BIOS Update sonucu düzeldi. Zaten yüklü olan BIOS'u kurdum yine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun yardımı dokundu.

Dosya Ekleri

• IMG_20230129_141159.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 18
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…