RX 6600 sistemde Ark: Survival Evolved donuyor

KeremRüzgar

Hectopat
Daha fazla  
Ark Survival Evolved'ı arkadaşlarımla oynarken bilgisayar bir anda donuyor. (oyun değil direkt bilgisayar donuyor) belli bir süre hiçbir şeye erişemiyorum. Arkadaşım sunucu açınca da donma oluyor ben açınca da oluyor bundan 2 ay önce falan oynarken hiçbir sıkıntı yoktu. Bir süre oynamadık. Sonra tekrar başladık. Hiç olmayan sorun şu an oluyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
  • Ekran kartım: RX 6600.
  • İşlemci: Ryzen 5 5500.
  • Anakart: A520M-HVS
  • RAM: 16 GB.
SSD ve hard disk kullanıyorum. Oyunum da hard diske kurulu. Bilgisayar özelliklerimiz aynı olan bir arkadaşım daha var ancak onda bu sorun olmuyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hard disk'inize test yapın. Sonuçlara göre bir yorum yapalım tam.

Ark Survival Evolved'ı arkadaşlarımla oynarken bilgisayar bir anda donuyor. (oyun değil direkt bilgisayar donuyor) belli bir süre hiçbir şeye erişemiyorum. Arkadaşım sunucu açınca da donma oluyor ben açınca da oluyor bundan 2 ay önce falan oynarken hiçbir sıkıntı yoktu. Bir süre oynamadık. Sonra tekrar başladık. Hiç olmayan sorun şu an oluyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
  • Ekran kartım: RX 6600.
  • İşlemci: Ryzen 5 5500.
  • Anakart: A520M-HVS
  • RAM: 16 GB.
SSD ve hard disk kullanıyorum. Oyunum da hard diske kurulu. Bilgisayar özelliklerimiz aynı olan bir arkadaşım daha var ancak onda bu sorun olmuyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sadece bir sunucuda oynarken mi oluyor?

Hard disk'inize test yapın. Sonuçlara göre bir yorum yapalım tam.
1717847209282.png

Error Scan kısmını yaparken elektrikler gitti son 2-3 satır falan kalmıştı ama hepsi yeşildi tekrardan yap dersen yaparım ama uzun sürüyor biraz.

Sadece bir sunucuda oynarken mi oluyor?
Yok hayır tek başıma da denedim yine donuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı