RX 6600 sistemde "BasicDisplay" aygıt yöneticisinde gözükmüyor

Hocam sorumu yanlış anlamış olabilir misin? AMD sistemimde yüklü ve çalışmakta driver herhangi bir sorun yok. Ama aygıt yöneticisinde yukarıda attığım fotoda olayların içinde BasicDisplay diye bir olay da oluyordu ama bu sefer yüklemedi diyorum. Olmaması bir sorun yaratır mı diye sormuştum.

Bence siz sorunuzu net ifade edemiyor olabilirsiniz. Başka bir arkadaş çözüm sunar umarım. Aktarılanlar ışığında benim önerebileceklerim bunlar. Sadece ek olarak ekran kartını sök tak da deneyebilirsiniz.

Hocam önceden driver kurduğumda bunun gibi basicdisplay yüklüyordu ve başlatıyordu fotoğrafı örnek olarak atıyorum orda başlatılmamış ama normalde başlatıldı yazıyordu. Ama dün driverı kurduğumda konu başlığındaki fotoğraf gibi sadece yapılandırıldı yazıları vardı basicdisplay yoktu. Basicdisplayin olmaması herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Dosya Ekleri

• D5FA9E8D-1B25-4D62-94FA-EC135307C6B6.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 24
Hocam paylaştığınız görseller veriler tutarsız. RX 6600 diyorsunuz görselde Nvidia GT 525M var. Radeon Vega 8 de cabası. Masaüstü yazıyorsunuz mobil ekran kartlarına ait görüntüler paylaşıyorsunuz. Cevap istiyorsanız da akışta kullanışta bir sorun yoksa bence sorun teşkil etmez.
DDU ile GPU driver kaldırılıp temiz kurulum yapılabilir ve ekran kartı sök tak yapılabilir.

Hocam onlara takılma gözünü seviyim fotoğraflar örnek diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…