kuwtom Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #1 Normal CS2 oynarken rekabet de DM de girsem 4 5 dk ya oyunumu normal kasmadan oynarken bir anda donuyor öyle kalıyor. Görev Yöneticisi acıp kapamak zorunda kalıyorum surekli oluyor oynayamıyorum. Ekran kartım RX6600 işlemci Ryzen 5 5600. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2024
Normal CS2 oynarken rekabet de DM de girsem 4 5 dk ya oyunumu normal kasmadan oynarken bir anda donuyor öyle kalıyor. Görev Yöneticisi acıp kapamak zorunda kalıyorum surekli oluyor oynayamıyorum. Ekran kartım RX6600 işlemci Ryzen 5 5600.
kovsr Centipat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #2 Driverlarını ve oyunu güncelle ve sıcaklıkları kontrol et hocam. Artı 0 Eksi
KS KS kuwtom Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #3 kovsr dedi: Driverlarını ve oyunu güncelle ve sıcaklıkları kontrol et hocam. Genişletmek için tıkla... Driver güncel oyunda öyle sıcaklıklarda normal bir tek CS de oluyor bu olay. Artı 0 Eksi
kovsr dedi: Driverlarını ve oyunu güncelle ve sıcaklıkları kontrol et hocam. Genişletmek için tıkla... Driver güncel oyunda öyle sıcaklıklarda normal bir tek CS de oluyor bu olay.
kovsr Centipat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #4 Oyunun dosyalarında bir hata oluşmuş olabilir silip yüklemek düzeltebilir. Artı 0 Eksi
KS KS kuwtom Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #5 kovsr dedi: Oyunun dosyalarında bir hata oluşmuş olabilir silip yüklemek düzeltebilir. Genişletmek için tıkla... denicem sagolun Artı 0 Eksi
kovsr dedi: Oyunun dosyalarında bir hata oluşmuş olabilir silip yüklemek düzeltebilir. Genişletmek için tıkla... denicem sagolun