RX 6600 sistemde Ghost of Tsushima çok donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

Lutes

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
MLD m.2 450gb sdd
Ekran kartı
rx6600
Anakart
PRIME B450M-A II
İşlemci
ryzen 5 5000
Öncelikle oyunu başka bir siteden indirmiştim eski sürümünü çalışıyordu ama oyundan atıyordu ara ara. Bu da bir süre sonra sinirimi bozmuştu bende bu sefer Torrent'den indirdim ama son sürümünü herhalde az önce girdim oyuna ama oyun sürekli drop giriyor. GPU kullanımı 0'a kadar düşüyordu başka hiçbir oyunda olmuyor. Böyle ilk defa Ghost of Tsushima da yaşadım. He bir de oyunun saveini almıştım Torrent'den yüklemeden önce eski sürüm savedi acaba yeni sürüme atınca bozulmuş falan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyunlar sıkıntılı oluyor hocam en kötü 25tl vererek itemsatış gibi sitelerden erişim sağlayın oyun güncel ve güvenilir olsun.

Korsan oyunlar sıkıntılı oluyor hocam en kötü 25TL vererek İtemsatış gibi sitelerden erişim sağlayın oyun güncel ve güvenilir olsun.

Hocam denemek için almıştım zaten 1 saat denedim baktım attı oyundan bende başka siteden denedim onda da böyle sorun oldu ya dediğiniz gibi alup oynarken böyle sorun olursa ne yapacağım.

Korsan oyunlar için destek yapmıyoruz hocam.

Altta cevabını verdim dostum bence crack oyun savunmuyorum.

Fikrim yok valla hocam bende o siteden 25tlye alıp oynamıştım sorun yoktu. Crack oyunlar her zaman sorunsuz çalışmıyor optimize olmamış bir sürümü kırıldıysa yapacak bir şey yok güncel kırılana kadar ya beklersiniz ya da satın alırsınız. GTX 1650 ile arkadaşım oynuyordu sizinde sorunsuz oynamanız gerekir aslında.

Oyunun dosyalarını tamamen silip oyunu tekrar yüklerseniz belki düzelir, ben bu konular hakkında bilgili değilim ama en yazından bunun işe yarayacağını düşünüyorum.

Oyunun dosyalarını tamamen silip oyunu tekrar yüklerseniz belki düzelir, ben bu konular hakkında bilgili değilim ama en yazından bunun işe yarayacağını düşünüyorum.

Denerim hocam sağ olun.

Korsan oyunlar için destek yapmıyoruz hocam.

Altta cevabını verdim dostum bence crack oyun savunmuyorum.

Sınırsız değil mi oradan alınca istediğimiz kadar bizde kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…