RX 6600 sistemde Life is Strange: Double Exposure bulanık

İşletim sistemi
Windows 11
Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
RAM
XPG Gammix D30 2x8 RAM
Ekran kartı
ASUS Dual AMD RX 6600
Anakart
ASUS Prime H610M-K D4
İşlemci
Intel Core i5-12400F
Life is Strange: Double Exposure bulanık, sizde de bulanık mı, özellikle AMD GPU kullananlar? Arada ekran yırtılıyor, uzaktan bulanık gözüküyor karakterin yüzü. Grafikleri tamamen yükseğe veya sinematiğe çeksem de düzelmedi. Acaba ön sipariş diye mi böyle anlamadım ama bence fazla alakası yok.

Burada bir tık normal gözüküyor da, normalde karakterin yüzü bulanıktı ve cam gibi değildi.

Burada daha belirgin;

Son düzenleme:
Sağ olasın. Bu arada aynı sorun bende de var çözünürlük ölçeğini biraz azaltıp ikinci ölçeği fulledim biraz düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu görüntü bulanıklığı sorununun tam bir çözümü var mıdır? Oynayıp çözen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bu görüntü bulanıklığı sorununun tam bir çözümü var mıdır? Oynayıp çözen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…