ksj3ahkil Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Daha demin LoL gireyim dedim. Bilgisayarı İtopya'dan aldık LoL'de 200 FPS sabitti bir an maç sonuna doğru 20 FPS olup drop girmeye başladı. Bilgisayarı alalı 4 ay oldu daha bunun nedeni nedir? Ekran kartı RX 6600. İşlemci AMD Ryzen 5 5600. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2024
Daha demin LoL gireyim dedim. Bilgisayarı İtopya'dan aldık LoL'de 200 FPS sabitti bir an maç sonuna doğru 20 FPS olup drop girmeye başladı. Bilgisayarı alalı 4 ay oldu daha bunun nedeni nedir? Ekran kartı RX 6600. İşlemci AMD Ryzen 5 5600.
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 700 Çözümler 5 26 Haziran 2024 #2 Yeni mu kurdun LoL'ü.
Balkovec0 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 Sıcaklıklar ne durumda?
ksj3ahkil Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 Albayraks dedi: Yeni mu kurdun LoL'ü. Genişletmek için tıkla... Evet 2. maçımdı. Balkovec0 dedi: Sıcaklıklar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Sıcaklığa bakayım dedim. Böyle gözüküyor bu nedir?
Albayraks dedi: Yeni mu kurdun LoL'ü. Genişletmek için tıkla... Evet 2. maçımdı. Balkovec0 dedi: Sıcaklıklar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Sıcaklığa bakayım dedim. Böyle gözüküyor bu nedir?
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 700 Çözümler 5 26 Haziran 2024 #5 Birkaç maça düzelir AMD sorunu maalesef bende çok yaşadım her oyunda muhtemelen shader cache yüzünden yaşayacaksın.
Birkaç maça düzelir AMD sorunu maalesef bende çok yaşadım her oyunda muhtemelen shader cache yüzünden yaşayacaksın.
ksj3ahkil Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #6 Albayraks dedi: Birkaç maça düzelir AMD sorunu maalesef bende çok yaşadım her oyunda muhtemelen shader cache yüzünden yaşayacaksın. Genişletmek için tıkla... Sadece loldemi böyle olur yoksa diğer oyunlarda da durduk yere FPS düşmesi olur mu?
Albayraks dedi: Birkaç maça düzelir AMD sorunu maalesef bende çok yaşadım her oyunda muhtemelen shader cache yüzünden yaşayacaksın. Genişletmek için tıkla... Sadece loldemi böyle olur yoksa diğer oyunlarda da durduk yere FPS düşmesi olur mu?
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 700 Çözümler 5 26 Haziran 2024 #7 ksj3ahkil dedi: Sadece loldemi böyle olur yoksa diğer oyunlarda da durduk yere FPS düşmesi olur mu? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda da yaşayacaksın biraz zaman geçmesi ve shader cache verilerini depolaması gerekli kartın.
ksj3ahkil dedi: Sadece loldemi böyle olur yoksa diğer oyunlarda da durduk yere FPS düşmesi olur mu? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda da yaşayacaksın biraz zaman geçmesi ve shader cache verilerini depolaması gerekli kartın.