YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.075 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #11 EkmekarasıSalam dedi: H Ocam FPS'i ne kadar oyle tuttuk bilmiyorum cok az surdu diye hatirliyorum. Beynimin derinliklerinde. Ama hiçbir zaman dalgalanma, titreme veya ekrana gelen pikseller ve ekranin bulaniklastigini görmedim. Genişletmek için tıkla... Bir şey yoktur. Bu kadar paranoyak olmayın.
EkmekarasıSalam dedi: H Ocam FPS'i ne kadar oyle tuttuk bilmiyorum cok az surdu diye hatirliyorum. Beynimin derinliklerinde. Ama hiçbir zaman dalgalanma, titreme veya ekrana gelen pikseller ve ekranin bulaniklastigini görmedim. Genişletmek için tıkla... Bir şey yoktur. Bu kadar paranoyak olmayın.
azginkedi Femtopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 30 21 Eylül 2024 #12 Bir sıkıntı olmaz EkmekarasiSalam bey.
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.663 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 21 Eylül 2024 #13 YüzbaşıJohnPrice dedi: Bir şey yoktur. Bu kadar paranoyak olmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin dediginiz gibi gunlerce cevap aliyorum ama elimde değil. azginkedi dedi: Bir sıkıntı olmaz ekmekarasisalam bey. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim azginkedi bey. azginkedi dedi: Bir sıkıntı olmaz ekmekarasisalam bey. Genişletmek için tıkla... Hocam uzaklik 9 idi simulasyon uzakligi 9 veya 10'du. Grafikler hizlida idi FPS 70'di. Son düzenleme: 22 Eylül 2024
YüzbaşıJohnPrice dedi: Bir şey yoktur. Bu kadar paranoyak olmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin dediginiz gibi gunlerce cevap aliyorum ama elimde değil. azginkedi dedi: Bir sıkıntı olmaz ekmekarasisalam bey. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim azginkedi bey. azginkedi dedi: Bir sıkıntı olmaz ekmekarasisalam bey. Genişletmek için tıkla... Hocam uzaklik 9 idi simulasyon uzakligi 9 veya 10'du. Grafikler hizlida idi FPS 70'di.
azginkedi Femtopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 30 23 Eylül 2024 #14 EkmekarasıSalam dedi: Hocam sizin dediginiz gibi gunlerce cevap aliyorum ama elimde değil. Teşekkür ederim azginkedi bey. Hocam uzaklik 9 idi simulasyon uzakligi 9 veya 10'du. Grafikler hizlida idi FPS 70'di. Genişletmek için tıkla... Sensin bey.
EkmekarasıSalam dedi: Hocam sizin dediginiz gibi gunlerce cevap aliyorum ama elimde değil. Teşekkür ederim azginkedi bey. Hocam uzaklik 9 idi simulasyon uzakligi 9 veya 10'du. Grafikler hizlida idi FPS 70'di. Genişletmek için tıkla... Sensin bey.