RX 6600 sistemde önce işlemci mi yoksa monitör mü yenilenmeli?

Dacia Duster

Picopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Şu an sistemimde değiştirmek istediğim 2 şey mevcut, başlıkta yazıyor ikisi de. Fakat önce hangisini yenilemem gerekiyor emin değilim. Şu anki işlemcim Ryzen 5 4600G. Ekran kartım da RX 6600. monitörümün tam modelini bilmiyorum ama LG22MKH400 olması lazım 75Hz bir monitör. Bütçem 4500TL'ye kadar çıkabilir, maksimum 5000 olur. Aklımdaki işlemci Ryzen 5600 ama monitör yok aklımda. Sizce ilk hangisini yenilemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar. Şu an sistemimde değiştirmek istediğim 2 şey mevcut, başlıkta yazıyor ikisi de. Fakat önce hangisini yenilemem gerekiyor emin değilim. Şu anki işlemcim Ryzen 5 4600G. Ekran kartım da RX 6600. monitörümün tam modelini bilmiyorum ama LG22MKH400 olması lazım 75Hz bir monitör. Bütçem 4500TL'ye kadar çıkabilir, maksimum 5000 olur. Aklımdaki işlemci Ryzen 5600 ama monitör yok aklımda. Sizce ilk hangisini yenilemeliyim?

Oncelik bir 5600 alın yanına da bir sogutucu alın 5600 stok sogutucu yetmiyor.

İkisini de değiştirmen gerekiyor. İlk önce 5600 al.

Oncelik bir 5600 alın yanına da bir sogutucu alın 5600 stok sogutucu yetmiyor.
stok soğutucu nasıl yetmiyor hocam anlamadım stok amd fan var yetmez mi o

İşlemcinizi ve monitörünüzü satıp hem işlemci hem monitörünüzü değiştirmenizi öneririm.
valla monitör satılır mı emin değilim 75hz zaten

Tam ederini bilmiyorum ama işlemcinizle birlikte monitörü aşağı yukarı 1500-2000TL'ye satabilirseniz ikisini de yükseltebilirsiniz.
işlemci 2000 2500tl arası eder monitörde 2000tl eder gibi geliyor mevcut bi param var 5600 almayı düşünüyorum ama monitör olarak ne alıcam

Stok fan bir yere kadar o işlemcide bir hava soğutucu alırsınız monitörden sonra.

Stok soğutucu nasıl yetmiyor hocam anlamadım stok AMD fan var yetmez mi o

Vallahi monitör satılır mı emin değilim 75Hz zaten.

İşlemci 2000 2500TL arası eder monitörde 2000TL eder gibi geliyor mevcut bir param var 5600 almayı düşünüyorum ama monitör olarak ne alacağım

İşlemciyi bilmiyorum da monitör o kadar eder mi emin değilim açıkçası. Parçaları sattıktan sonra bütçenize göre karar vermek daha doğru olur gibi çünkü her gün fiyatlar değişiyor. Önce işlemci yükseltebilirsiniz ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı