RX 6600 sistemde PUBG'de FPS bir anda düştü

İşletim sistemi
Windows 11

Kaancan3

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
A520MKV2
İşlemci
R5 5600
Steam PUBG oynuyorum, 1 hafta öncesine kadar adamın çok olduğu yerlerde 140 150 adam olmadığı zamanda 160 170 ile 250 arasında dolasıyordu. Lobi bekleme yerinde adamların olduğu yerde 140 150 160 öyle dolanıyordu. Birden bir şey oldu hiç ayar falan değiştirmedim ellemedim birden FPS'im bekleme yerinde 90 100 110'a dustu sistemim RX 6600 R5600 önceden 5600 ve GTX 1660 kullanıyordum onda bile hiç 2 haneli FPS'leri görmedim, durduk yere FPS neden düştü anlamadım ayarlar çözünürlük aynı sadece ReSize BAR'ın FPS yukselttiğini öğrendim onu bir kere kapatıp tekrar açtım. Test etmek için başka hiçbir şey değişmedim. Format attım düzelmedi bir sürü driver denedim düzelmedi. ReSize BAR ile FPS'im dustukten sonra oynadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka oyunlarda benzer durum yok değil mi? Var ise PSU'dan kaynaklı gibi geldi bana. Ayrıca oyundayken görev yöneticisinden hangi kaynak program kullanılıyor bir kontrol edin derim.

Neden PSU da sıkıntı olduğunu düşündüğünü merak ettim. Benzer olarak oynadığım Valorant var onda da bir sıkıntı yok 400 ile 600 arası FPS ölüm macında yani her zamanki değerler "oyundayken Görev Yöneticisi'nden hangi kaynak program kullanılıyor bir kontrol edin derim." bu dediğini hem anlamadım hem de nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı