aytug74 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #1 BIOS'tan resizable bar aktifleştirdim. Kaydettim, çıktım ama AMD Software'dan baktığımda kullanılabilir değil olarak yazıyor. Nasıl ayarlayabilirim? BIOS güncel. RX6600. 10400-F EX-H510M-V3
BIOS'tan resizable bar aktifleştirdim. Kaydettim, çıktım ama AMD Software'dan baktığımda kullanılabilir değil olarak yazıyor. Nasıl ayarlayabilirim? BIOS güncel. RX6600. 10400-F EX-H510M-V3
Jacob STONE Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 258 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Mart 2024 #2 AMD GPU ve CPU, olup gerekli standartları karşılarsa(nesil) o şekilde açabilirsiniz. Jacob STONE dedi: AMD GPU ve CPU, olup gerekli standartları karşılarsa(nesil) o şekilde açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirmek istemem, ben bu şekilde biliyorum. Artı 0 Eksi
AMD GPU ve CPU, olup gerekli standartları karşılarsa(nesil) o şekilde açabilirsiniz. Jacob STONE dedi: AMD GPU ve CPU, olup gerekli standartları karşılarsa(nesil) o şekilde açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirmek istemem, ben bu şekilde biliyorum.
KS KS aytug74 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #3 Jacob STONE dedi: AMD GPU ve CPU, olup gerekli standartları karşılarsa(nesil) o şekilde açabilirsiniz. Yanlış bilgilendirmek istemem, ben bu şekilde biliyorum. Genişletmek için tıkla... Intel işlemcilere de geldiğini duymuştum eğer o şekildeyse tamamdır. Artı 0 Eksi
Jacob STONE dedi: AMD GPU ve CPU, olup gerekli standartları karşılarsa(nesil) o şekilde açabilirsiniz. Yanlış bilgilendirmek istemem, ben bu şekilde biliyorum. Genişletmek için tıkla... Intel işlemcilere de geldiğini duymuştum eğer o şekildeyse tamamdır.