L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 7 Eylül 2023 #1 Oyun oynarken, 1 saniye bile değil, lakin her 1 saniyede, 0,5 milisaniyelik FPS düşmesi yiyorum takılma gibi. Neden kaynaklı bu, cidden anlam veremedim? ASUS RX 6600. 16 GB Dual Channel XPG 3200MHz RAM. Ryzen 5 5500 işlemcim var. Video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olabilecek var mı? Garip durum. Son düzenleme: 6 Eylül 2023
Oyun oynarken, 1 saniye bile değil, lakin her 1 saniyede, 0,5 milisaniyelik FPS düşmesi yiyorum takılma gibi. Neden kaynaklı bu, cidden anlam veremedim? ASUS RX 6600. 16 GB Dual Channel XPG 3200MHz RAM. Ryzen 5 5500 işlemcim var. Video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olabilecek var mı? Garip durum.