RX 6600 sistemde Silent Hill 2 remake düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Batuhan2955

Kilopat
Daha fazla  
RAM
CORSAİR VENGEANCE CL16 3000 & 3200
SSD veya HDD modeli
SANDİSK NVME M.2 SSD
Ekran kartı
AMD RADEON RX 6600 8 GB
Anakart
ASUS PRİME B450-MK II
İşlemci
RYZEN 3 3100
RX 6600 ekran kartım Silent Hill 2'de düşük FPS alıyor. Normal ve high ayarlarda 30 FPS alıyor. 1660 Super ile aynı performansı alıyor hatta 1660 Super bir tık geçiyor bile. Until Dawn da bu şekilde. 2 oyun da optimize çalışmıyor sanırım. Ya da ben de mi sıkıntı var?

Silent hill 2, unreal engine 5 ile yapılmış bir oyun. O kart ile düşük fps alman normal artık. Steam'den loseless scaling adlı programı alıp frame gen ile oyunu akıcı şekilde oynayabilirsin.

RX 6600 ekran kartım Silent Hill 2'de düşük FPS alıyor. Normal ve high ayarlarda 30 FPS alıyor. 1660 Super ile aynı performansı alıyor hatta 1660 Super bir tık geçiyor bile. Until Dawn da bu şekilde. 2 oyun da optimize çalışmıyor sanırım. Ya da ben de mi sıkıntı var?
Vram aşımı, FSR3 aç gölgeleri düşür AMD SAM kullanıyorsan kapat. Bir de oyun orjinal mi? Korsansa hangi exe'den çalıştırıyorsun?

Silent Hill 2 Remake oyun motorundan kaynaklı olarak ağır bir oyun ve henüz performans ile ilgili bir yama almadı.

Şimdilik düşük ayarlarda FSR 3.0 Ultra Performans ile en yüksek deneyimi alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Grafiğe hiç bir etkisi olmayan ayarları yükseğe alıp, düşük performans görünce moralinizi bozmayın.
Bu kanaldaki optimize ayarları uygulayabilirsin, farklı oyunlar içinde tavsiye ederim çok iyi bir kanal.
Ve ek olarak oyunu SILENT HILL 2\SHProto\Binaries\Win64\SHProto-Win64-Shipping.exe'den çalıştırın, shproto.exe'den değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Grafiğe hiç bir etkisi olmayan ayarları yükseğe alıp, düşük performans görünce moralinizi bozmayın.
Bu kanaldaki optimize ayarları uygulayabilirsin, farklı oyunlar içinde tavsiye ederim çok iyi bir kanal.
Ve ek olarak oyunu SILENT HILL 2\SHProto\Binaries\Win64\SHProto-Win64-Shipping.exe'den çalıştırın, shproto.exe'den değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten kaliteli bir video. Teşekkürler.

50 60 FPS alıyorum Lossless Scaling çok fark yaratır mı?
Tabii ki yaratır. Ben 70 fps oynadığım oyunları 60'a sabitliyorum, upscale kapalı yapıyorum, frame geni ise x2 yapıyorum ve oyunda 120 fps alıyorum. X2 modunda herhangi bir lag yaşamadım yada hud haricinde görüntüde bozulma görmedim(kontrolcü ile oynuyorum oyunları) .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı