RX 6600 sistemde Windows 10 vs Windows 7

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
RAM
Gskill Ripjaws 2x8 (bozuk)
SSD veya HDD modeli
Goodram 512 GB PX500
Ekran kartı
Asus AMD Radeon RX 6600
Anakart
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Hocam Windows 10 bana göre daha iyi bütün işletim sistemlerinden 2015 senesinde çıkmasına rağmen modern bir görünüme sahip. Her şeyi yerinde çalışıyor hızlı bir işletim sistemi.
Windows 7 gelince modern bir tasarımı olmayan, fakat senesinde çıktığı zaman en iyi işletim sistemi kabul edilir idi Windows 7 de hızlı bir işletim sistemi. Her şeyi doğru çalışan bir işletim sistemi.
Birbirlerine yakınlar fakat size soruyorum sizce hangi işletim sistemi? Bana göre Windows 10. 2025'te desteği kesilecek olması canımı sıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Windows 10 bana göre daha iyi bütün işletim sistemlerinden 2015 senesinde çıkmasına rağmen modern bir görünüme sahip. Her şeyi yerinde çalışıyor hızlı bir işletim sistemi.
Windows 7 gelince modern bir tasarımı olmayan, fakat senesinde çıktığı zaman en iyi işletim sistemi kabul edilir idi Windows 7 de hızlı bir işletim sistemi. Her şeyi doğru çalışan bir işletim sistemi.
Birbirlerine yakınlar fakat size soruyorum sizce hangi işletim sistemi? Bana göre Windows 10. 2025'te desteği kesilecek olması canımı sıkıyor.
Windows 10 tabikide. Windows 7 de çok büyük güvenlik açığı var.Tercihim Tiny11, Windows 11'in daha hızlı bir versiyonu. Microsoft edge bile yok içinde çok hızlı çalışıyor.

Windows 10 tabikide. Windows 7 de çok büyük güvenlik açığı var.Tercihim Tiny11, Windows 11'in daha hızlı bir versiyonu. Microsoft edge bile yok içinde çok hızlı çalışıyor.
Hocam onun yanında da AtlasOS var düşük bilgisayarlarda oyunlarda daha fazla FPS alabiliyorsunuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı