RX 6600 sisteme ikincil monitör önerisi

StrainGauGe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci[Üniversite]
Arkadaşlar öncelikle herkese selam, gününüz iyi olması dileğiyle. Sorum şu, bilgisayarıma ikincil bir monitör istiyorum. Böyle Discord'u kontrol edebileceğim ve YouTube'dan müzik açabileceğim veya altta olan oyunumu kontrol edebileceğim... Düşük bütçeli hatta Sahibinden üzerinden ikinci el bile olsa olur.

Sistem özelliklerim;
RX 6600
MSI B550-A Pro
Ryzen 5 5600
16 GB 3200 MHz RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci ele yönelebilirsiniz, sıfır olarak 1.5K altı çoğu monitör ayakta bile duramıyor.
hocam öneri istedim ve ayrıca ufaklardan bahsediyorum. 10 inç gibi böyle ufak arkada dönen işlemleri görebileceğim bir monitör

hocam öneri istedim ve ayrıca ufaklardan bahsediyorum. 10 inç gibi böyle ufak arkada dönen işlemleri görebileceğim bir monitör
10 inç? Tablet ekranı vs. yansıtın diyeceğim, aklıma başka fikir gelmiyor. Veya yurtdışından bu tarz 14-15 inçlik taşınabilir monitörler alınabilir, Aliexpress gibi yerler bunlarla dolu.

en küçük kaç inçlik bir monitörü bulabilirim rahat bir şekilde ?

aslında böyle bir ekran ideal ama Türkiye de bulabileceğim bir şey arıyorum
Böyle garip ürünleri uyguna alabilmek için yurtdışı piyasasına bakmak şart, burada bulabileceklerinizin fiyatları biraz tuzlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…