RX 6600 sisteme işlemci ve anakart önerisi

Yamanlarkax

Centipat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 1600 six-Core 3.20 GHz.
8 GB RAM.
ASUS RX 6600 ekran kartı.
Gigabyte GA-A320M-H anakart.

Arkadaşlar merhaba. İşlemci ve anakartımı yükselteceğim toplam bütçem 7-8 bin TL. Ekran kartıma uygun en mantıklı ikiliyi söyler misiniz?

İşlemci olarak 5600 alabilirsiniz bence. İleride işlemci almanıza da gerek kalmaz hem. Anakart olarak da B450M alınabilir bence. Şuan aynı anakart ile RX 6700 XT ile R5 3600 kullanıyorum ve memnunum hiçbir sorun yok.

Son düzenleme:
İşlemci olarak 5600 alabilirsiniz bence. İleride işlemci almanıza da gerek kalmaz hem. Anakart olarak da B450M alınabilir bence. Şuan aynı anakart ile RX 6700 XT ile R5 3600 kullanıyorum ve memnunum hiçbir sorun yok.
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim.Ryzen 5 5600'ü sipariş ederken fansiz alsam şuan takılı olan işlemcimin fanını kullansam olur mu acaba yoksa direkt kutulu şekilde mi sipariş vermem gerekir?

İkisi arasında hangisi mantıklı acaba bir fikriniz var mı biraz korkuyorum çünkü sıkıntı çıkmasından, yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim.Ryzen 5 5600'ü sipariş ederken fansiz alsam şuan takılı olan işlemcimin fanını kullansam olur mu acaba yoksa direkt kutulu şekilde mi sipariş vermem gerekir?

İkisi arasında hangisi mantıklı acaba bir fikriniz var mı biraz korkuyorum çünkü sıkıntı çıkmasından, yardımcı olur musunuz
Eğer şuan ki işlemcinizin fanı stok ise bütçeniz varsa stok fan kullanmayın derim. Snowman M200 alabilirsiniz. bu sitede ucuz. Ve eğer anakart bulduysanız fiyatları ona göre ayarlayın. Eğer yetiyorsa kutulu alın. Eğer o siteye güvenemediyseniz amazondanda alabilirsiniz.

İşlemci:

M200:

Anakart olarak sanırım B450M şuan da pek yok ama B450M K II alabilirsiniz 2300 TL'ye amazonda var.

Anakart:

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı