RX 6600 sisteme iyi bir monitör şart mı?

yusuf ber

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
RX 6600 çapında bir sistem almayı düşünüyorum. Şu an ki monitörüm {1366×768, 60Hz} yeni monitör şart mı?
Bütçem monitöre yetmiyor ileride şart mı almam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her sisteme iyi bir monitör şart. Sonuçta sistemin ne kadar iyi olursa olsun, görebildiğinle sınırlı kalıyor. Öncelikle 1920x1080 çözünürlüğünde bir monitör almayı hedefle. Gerekli bütçeyi oluşturabilirsen 144Hz olması da fena olmaz. Tabii oyun oynamayacaksan veya oynayacağın oyunların türü rekabetçi değilse başka. O durumda 60Hz yeterli olur.

Bu monitör ile bu sistem de oyun oynayamazsın diye bir şey yok. Şu an bütçen el vermiyorsa müsait olduğunda alırsın. İyi bir sistemin var bu yüzden 144Hz monitör ile kullanabilirsin.

Bence şart, iyi bir monitör olmadıktan sonra topladığınız sistemin bir anlamı kalmıyor. 1050 Ti ekran kartına sahip bir sistem de toplasaydınız elinizdeki monitör ile muhtemelen aybı şeyi görürdünüz tüm oyunlarda. Daha 2 gün önce forumda biri 6750XT sistem toplamış monitör için 2500TL bütçe bırakmış. Onun yerine 6600XT veya başka bir sistem topla daha uyguna yanına güzel bir monitör al. Ha bir de ileride kesin bir monitör alacaksanız bu söylediklerimi unutun, bende sizin sisteme benzer bir sistemde 1,5 ay kadar 1600x900 60Hz bir monitör kullandım ardından 1080p 144Hz bir monitöre geçtim.

Arkadaşlar merhaba.
RX 6600 çapında bir sistem almayı düşünüyorum. Şu an ki monitörüm {1366×768, 60Hz} yeni monitör şart mı?
Bütçem monitöre yetmiyor ileride şart mı almam.

Aynı karta sahibim. Bence en az 1080p 144Hz şart diye düşünüyorum ama bütçeniz yoksa o monitörle idare edin veya 1080p 60Hz bir monitör almaya çalışın derim en kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı