RX 6600 sistemi yükseltme önerisi

Bütçe
17000₺-18000₺

trysermyth

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda 16 GB RAM i5-11400F işlemci, RX6600 ekran kartlı bir sistem kullanıyorum. 3 yıldır hiçbir parçasını değiştirmedim fakat yakın zamanda güncelleştirmeyi düşünüyorum. Kafamda RTX 4060 Ti var (anakart, işlemci, RAM her şeyi upgradeleyeceğim). Ne dersiniz fiyatına değer mi? AMD diyecekler için AMD pek sevmiyorum ekran kartlarını mesela bu kullandığımı ilk aldığım zamanlar yeni olduğu için AMD sürücüleri bayağı sıkıntı çıkarmıştı 1 yılda anca düzeltebildiler.

Elindeki sistemi sat 4060Ti sistem toplarsın rahatça. Hazır sistemler daha ucuz oluyor tabii.

Sistemi sat direk upgrade neden yapasın hocam? Sattığın parayı da bütçenin üzerine koy güzel AM5 bir sistem alırsın

Sistemi sat direk upgrade neden yapasın hocam? Sattığın parayı da bütçenin üzerine koy güzel AM5 bir sistem alırsın
Sistemini sattıktan sonra ortaya çıkacak olan bütçeyi bilmiyorum fakat bu şekilde sistemler tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…